Känslan att vara betydelsefull och rädslan för att bli ignorerad.

Det är jobbigt och skrämmande att tappa kontrollen, det enda sättet är att ta sig igenom det är att hålla huvudet högt. Försöka blicka framåt och se saker och ting med andra ögon. Tro mig jag vet, förr  var jag en svag person. Men jag lärde mig att vara stark och insåg att folk inte kan köra över en hur som helst. Till alla er som läser vill jag säga, tro på er själva, människor har alltid en förmåga att behandla andra illa. Men det bevisar bara vilka "ryggradslösa" männsikor de är.  En fis i rymden är precis vad de är. Det senaste året har jag varit den där svaga personen igen och bara tackat och tagit emot, jag har varit olycklig. Nu handlar det inte om kärlek, som vissa  personer kanske tror. Det handlar om allt möjligt. Men nu har jag fått nog, nu jävlar. Jag kan också!

Jag satt förut och funderade på om jag verkligen skulle skriva det här i bloggen, eftersom det blev ett ganska personligt inlägg. Men vet ni vad?, jag bryr mig faktiskt inte. Förr skrev jag dikter, terapi kallade en del det. Jag tyckte det var skönt att få skriva av sig, men jag ville absolut inte visa dem för någon. Kommer ihåg att jag gömde den där boken noga så ingen skulle hitta den, tyckte det var så oerhört töntigt att skriva dikter. I den här bloggen har ni fått tagit del av mina tankar och ord, jag skriver inte så mycket om vad jag gör om dagarna, utan jag skriver om saker som personer kanske känner igen sig i.

Hittade nyss en dikt jag skrev för satans många år sen.

Stackars lilla flicka.

Ser ni inte hur olycklig hon är?
Jag kan se sorgen i hennes ögon.

Jag ser hur hon kämpar, hur orkar hon stå ut med att plågas?
Alla bara pratar och de undrar hur hon orkar stå ut och hur 
orkar hon fortsätta kämpa?

Hennes svar blir: Jag kämpar på eftersom jag älskar livet.

Jag hör hur hon ropar på hjälp, men ingen verkar bry sig,
finns det verkligen ingen som bryr sig?

Tårarna rinner sakta, jag ser hur hon försöker blinka och torka bort
de ovälkomna tårarna.
Jag ser hur hon försöker få kontroll över livet och situationen.
Smärtan lyser igenom och jag ser hur ont det gör, den enda
hon vill är ju att bli fri från alla jobbiga minnen.

"- Jag älskar livet"

Falling slowly

Allt känns så himla skumt just nu, försökte sitta kvar på föreläsningen men det gick inte. Men det blir väl bättre, behöver nog komma på vad det är som är fel och sluta bry mig så mkt. Ska snart lägga mig i soffan och läsa min nya bok som jag köpte igår. Den senaste tiden har jag plöjt igenom ett x antal böcker. Har blivit en hel deckare men igår köpte jag Heroin diaries- spillror ur ett rockstjärneliv.



Jag duger inte..


22 år. What goes around, comes around.

Vill börja med att tacka alla för en underbar kväll och tack för alla presenter :) Fick massa roliga saker, men jag är mest nöjd över min nya dator som jag fick av min käre mor och far.
Gårdagen var verkligen toppen, trodde inte att vi skulle bli så många. Men det var fullt hus här hemma. 


Imorgon drar skolan igång och vet ni vad, jag ser faktiskt framemot det. Ja här ändras saker och ting ganska snabbt :)



Sleten och jävlig, men har man inte sovit en blund på hela natten så är det ok att se såhär ful ut.



Men sen finns det ju smink också, tur är väl det.






I’ve paid a price, and I’ll keep paying

Idag är det min dag, men just nu kan allt kvitta. Glädjen är som bortblåst, jag hatar mig själv..



Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could

Och om du inte saknar mig så har du dina skäl

Imorgon är det min dag och jag håller tummarna för att det ska bli en kanonkväll, ingen ska få förstöra min kväll :) 
 Idag har jag hunnit inhandla en tårta tills imorgon, har ingen ork idag att baka något. Kroppen är helt slutkörd. Min käre mor har även beställt lite mat som jag ska bjuda mina vänner på.











Jag vet att det är svårt över telefon. jag vet att du har tänkt. Men berätta hur du mår. Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt..

Som ett slag i ansiktet

Arg, besviken, less, glad o.s.v. En massa känslor just nu och jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig..

Göteborg, tur och retur.

Har varit iväg på en liten minisemester med min vän Josefin, har nog aldrig haft så roligt förut. Vi har skrattat en hel del och vi har varit med om en massa roliga saker. Träffade även Linnéa, även om vi inte hann ses speciellt länge så var det väldigt kul att få se henne.. Min lillla Linnéa :)



Längtar redan till helgen, 22 år. Ja herregud, åren går fort, Något jag inte längtar efter är skolan, får ont i magen varje gång jag tänker på det. Men jag ska nog klara av det här också.









Do you know what it feels like loving someone that's in a rush to throw you away?

Göteborg 090817


Gymnasietiden.

Gymnasietiden!


När jag gick på gymnasiet var jag inte guds bästa barn, men i trean skärpte jag till mig och insåg att jag var på väg att förstöra mitt liv. Men gymnasietiden var en underbar tid. Häromdagen satt jag och läste gamla blogginlägg och gamla minnen kom tillbaka.


Kulturen 2005.

Jag och min vapendragare Linda  B bestämde oss för att gå ut på kulturen i Åmål, direkt när jag kom hem till Linda drog vi ner till stan för att  köpa snus.  När vi väl kommit ner till stan träffade vi Olin och hans kompisar, han ville att vi skulle följa med hem till honom på fest. Problemet var bara att det var massa folk i bilen, men efter många om och men bestämde vi oss för att hoppa in i bilen.Linda satt i mitt knä och jag satt mer eller mindre intryckt i rutan. Efter ett tag känner jag att det kommer en hand och jag börjar fundera på vems hand det är. Bredvid mig och Linda sitter det en tjej som  Linda känner.  Handen kommer bara närmare och närmare och innan jag hinner reagera får jag en ofrivillig bröstmassage. Försöker få loss mina händer som sitter fast. Viskar till Linda och frågar om tjejen  som sitter bredvid är lesbisk, eftersom jag är helt bombsäker på att det är hon som masserar mitt ena bröst. Linda bara skrattar åt mig och svarar att hon inte tror det.  Jag kämpar frenetiskt för att få bort min hand och lyckas slå bort handen och upptäcker då vem som är ägaren


När vi kommer fram till festen springer killen in och sätter sig vid ett bord och låtsas som ingenting. Själv tyckte jag att händelsen var ganska komisk.  Jag och Linda gick och satte oss vid ett bord och började dricka några öl och killen som gav mig  bröstmassage blev mer och mer stöddig. Efter ett tag kände jag att nu får det fasen räcka. Dock orkade jag säga något, så jag öppnade en till öl..


Lite senare hör jag hur han sitter och skryter om att han har fått tagit på mina bröst och att jag var med på det. Antagligen trodde han att jag inte hörde det, men jag blir förbannad och reser mig upp och går fram till honom och hans kompisar.  När jag väl står där uppstår det en het diskussion och han säger något riktigt drygt, jag kommer dock inte ihåg vad han sa men det hela resulterar i att han får en rejäl örfil.


Veckan efter fick jag ett mail, han bad om ursäkt men "jag kunde inte bry mig mindre", kände jag då. I skolan blev han röd i ansiktet varje gång vi möttes. Nu i efterhand tycker jag faktiskt lite synd om killen, men han förtjänade det. Dryga personer har jag aldrig tyckt om. Men på den tiden var jag nog lite av en bitch. Den där tuffheten har försvunnit helt, vilket kanske är bra men det är nog dags att bli lite tuffare.


Inte alla hästar hemma

Jag: - Hon har inte alla hästar hemma iaf.
 Emelie: - Va? Har hon mördat dem?
 

Kluven

Känner mig ganska kluven just nu, vet inte om jag har valt rätt yrke och jag känner inte för att bo i Karlstad längre. Jag kanske behöver göra något annat i ett halvår? hmm vet inte riktigt vad det är, men jag har en klump i magen och det känns inget vidare.

Var ute på en promenad igår hemma i Säffle, och jag är ganska säker på en sak iaf.. Mm fjärilar i magen t.o.m. :)

Oh yes.

Oh, fjärilar i magen :)

I can be so mean when I wanna be

Snart dags att dra till jobbet, har tillbringat hela förmiddagen inomhus. Har inte mått sådär jätte bra idag. Var dock iväg till bergvik förut och köte ett födelsedagskort :)


So easy to just walk away

Idag har jag hunnit med att ligga ute i solen, jädrar vad varmt det var här ute på gräsmattan. Om jag hade legat på en strand hade jag nog klarat av att ligga längre än en timme :p Rastlös har jag alltid varit  och jag kommer alltid vara det också.
Har tillbringat min eftermiddag framför datorn, kikat på några nya csi-avsnitt, har även försökt att få tag på ett "kompendium". Trodde det skulle vara busenkelt, men det verkar som alla är lika slarviga som jag. När jag spelade i Kila så samlade en pappa in alla tidningsartiklar som handlade om våra matcher, därefter gjorde han ett fint "kompendium".  Det är alltid kul att läsa om sig själv, men jag får försöka vända upp och ner på lägenheten någon dag för att se om jag kan hitta det. Det är nog lättare sagt än gjort. Just nu råder det kaos i min lägenhet, har tvättat massa kläder, men har inte haft någon ork att lägga in det i garderoben än. Haha och garderoben ska vi inte ens prata om.

Annars har det inte hänt så mycket roligt i mitt liv, det är dock satans jobbigt och ha ett hjärta som lever sitt eget liv. Men så kommer det ju alltid vara, inget att hänga läpp för, utan jag fortsätter att göra det som jag är bra på:  Skratta och alltid vara glad.


Satans lätt att bara vända ryggen till och låtsas som ingenting.

To be yourself is all that you can do

3 jobbdagar kvar :)  Imorgon är jag dock ledig och då ska på en lunchdejt med en underbar person (Pappsen).

Har så mycket roligt att berätta, tyvärr kan man ju inte skriva vad som helst i en blogg :P
Den här helgen kommer iaf bestå av massa jobb och på söndag kväll drar jag direkt till Säffle. Semester, me like!
Var ute på en riktig långpromenad förut och kom då fram till att jag ska återuppta kontakten med en person, det var ett tag sen vi sågs och jag tror det kan bli bra :)

I'm never going back. I'm not the girl I used to be.








Det här med att göra fula miner är liksom min grej, eftersom jag aldrig blir bra på bild. Men jag är tydligen inte den enda som kan fula mig, Simon lyckas också göra något snyggt ;)


Geek

Det är faktiskt charmigt att vara lite töntig..

People always leave

People always leave.. 
but sometimes.. they come back 









4 jobbdagar kvar, sen drar jag på semester :)

Livet är en gåta..

Sitter här hemma och hoppas på att den här veckan kommer gå snabbt, längtar verkligen till nästa vecka. När den här veckan är avklarad kommer jag ha massa saker att göra, semester med familjen, lön,  Josefins födelsedag, en tripp till Göteborg och sist men inte minst.. Min 22-års dag är också i augusti :)
Det kan nog bli en fin fin månad det här, jag har iofs lärt mig att man inte ska hoppas allt för mycket.


Never say never..

Har gått runt och haft ångest hela dagen.. Fy!

Har bara en vecka kvar att jobba nu, det ska bli fruktansvärt skönt att få vara ledig och bara ta det lugnt. Min käre mor ringde förut och frågade om jag ville följa med på semester den 10:e augusti. Jag behöver komma bort och det ska bli trevligt att bara umgås med familjen och slippa tänka på massa andra saker.







You can never say never
Why we don't know when
Time, time and time again



Snälla, skjut mig

Det här kommer aldrig sluta bra, det känner jag på mig.
Varför ska jag alltid ställa till det för mig själv?

Before you think about yourself, think of someone else..

Alla har vi en dröm, drömmen om att vi ska bli lyckliga när vi nått vårt mål. Det kan t.e.x. handla om att hitta den rätta eller göra något med sitt liv, upptäcka världen o.s.v. Det handlar alltså om att uppfylla ens största dröm. Men vi är mänskliga och när vi nått ett mål börjar vi genast drömma om något annat. Vi kommer aldrig till ro. Vi hittar alltid nya vägar eller undanflykter.  Men vissa personer har otur och deras drömmar blir istället mardrömmar och de intalar sig själva att verkligheten är bättre och att det är bättre att inte drömma alls. Hoppet försvinner. De personer som är starkast och mest bestämda håller fast och fortsätter att hoppas, men alla människor borde vakna upp och känna sig hoppfulla. Oavsett var vi befinner oss i livet är den sanna drömmen, att kunna drömma överhuvudtaget.
 


Den senaste tiden:

Många tankar
Glad
Ledsen
Tårar
Massa glädje
Öl
Vänskap
Förbannad
Sömnproblem :P
Känslan att man inte duger
Komplimanger

Avslutar med "kunde inte bry mig mindre" Hejdå!


En glad och positiv Linda som ser saker med andra ögon just nu, ska nog ut och slarva ikväll..