Destination unknown

And you said: I think I know how you're feeling
And I replied: I don't think so at all


Just nu är det inte roligt att heta Linda Johansson.. Har nästan aldrig någon tur med någonting, men när det väl händer så blir jag lika överraskad varje gång.
Igår hände det naturligtvis en j*kligt tråkig sak, jag bet av en del av min tand... Vilket idag resulterar i att jag kommer få bränna några hundralappar hos tandläkaren.. Hade hellre lagt de där pengarna på något annat, men å andra sidan finns det inte en chans att jag kommer gå runt med en halv tand.. Big nooooo!
När jag ändå klagar så kan jag också nämna att jag har världens tandläkarskräck, smärta har jag inga problem med men jag är livrädd för tandläkare. :P


Det enda positiva just nu är att det är finväder ute, och jag har blivit brun efter en vecka i solen :) Min käre mor tyckte att jag minsann inte behövde någon utlandssemester eftersom jag var fruktansvärt brun. 

P.S
Jag saknar dig lite :)

Tvivel..

Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör


Minisemester..

100 myggbett senare, men med ett leende på läpparna.. Ja så kan man nog beskriva min resa, Pratade med min käre mor förut och hon frågade hur jag hade haft det på min "minisemester".. Kanon, men hittar massa nya myggbett hela tiden svarade jag.
Men jag har haft det hur bra som helst, hela helgen har varit underbar. I Fredags firade jag midsommar med Josefin och Simon samt hans kompisar. Vi var i ett hus utanför Forshaga, en mycket speciell fest... .
Det var ganska kul att sitta där och spana in alla med nyktra ögon, blev nästan lite mörkrädd och funderade på om jag också håller på sådär när jag är full,,, Men kom fram till.. Inte en chans i h*vete..  Nu menar jag givetvis inte att folket var dumma i huvudet, för jag satt där nykter och hade  fruktansvärt kul. Det var nog första gången faktiskt, tummen upp för det.!

I lördags körde jag många, många, många mil, men det var det värt :)



Nu blir det sängen och en bra bok i näven.. God natt!


Is it true...

If one of us is lying
There's no use in trying
No need to pretend..




Vem tänder stjärnorna.

Hemma i mitt flickrum är hela taket täckt med självlysande stjärnor som jag klistrade upp helt själv. Det fanns ingen direkt mening utan jag tyckte det såg coolt och häftigt ut på natten. Dock vet jag inte hur många gånger jag har funderat på att ta bort dem, men orken har aldrig funnits eftersom det är sjukt många stjärnor.. Men nu i efterhand är jag glad att jag har valt att låta dem sitta kvar eftersom jag uppskattar dessa stjärnor fruktansvärt mycket. Under den här "stjärnhimlen" har jag legat vaken många nätter och funderat på alla mina "dumma" misstag... Ja, jag var en trotsig tonåring och gjorde mycket dumt...


Eftersom jag är inne på spåret gamla minnen nu, så måste jag skriva ner två fina saker som två personer har sagt till mig.. Alla människor vill ha bekräftelse ;) Sån här bekräftelse tycker jag om:

"I mina ögon är du den vackraste människa som finns, på alla sätt och vis.. Inte bara utseendet utan också insidan! Du vet att jag älskar dig hur mycket som helst. Jag ska alltid se till att kämpa för dig, i både motgång & medgång.."

"du är solen
jag är månen
tillsammans bildar vi universum
utan dig
slocknar jag"













En inbjudan snart kanske?

Karlstad... Don't stand so close to me..

- Känslor
- Folk som bryr sig
- Sömnlösa nätter.
- Skratt
- Midsommarplaner= överskattat

Betydelsefullt:
Vänskap


När dagen är slut, vill vi vara nära någon.
Själva grejen med att hålla avstånd och låtsas att vi inte bryr oss om varandra är oftast bara skitsnack.
Vi väljer vem vi vill fortsätta att vara nära och när vi väl valt dessa människor brukar vi hålla oss fast vid dem, hur mycket vi än blir sårade av dem.
De männsikor som är kvar hos dig när dagen är slut, det är de som är värda att behålla.

Visst, ibland kan nära vara för nära, men ibland kan det där intrånget vara precis det vi behöver.

Säffle tur och retur.



-Världens bästa bror tog studenten.
- Fest
- Folk som inte förstår ett nej
- Skratt
- Glädje
- Lycka
- Tårar
- Gamla minnen
- Skitsnack
- Folk som tror att de är bättre än alla andra.
- Saknad
- Underbara människor

Betydelsefullt:
- Vänner
- Familjen och släkten.




"-jaha vad gör du nuförtiden då?"
"- öhh, jag är typ mellan två jobb"
"- Jaha, arbetslös alltså?"
"- Näää, mellan två jobb.. eller ja arbetslös..."

"-Gammal kärlek rostar aldrig, kom ihåg det"



You make me smile
Even the times I'm trying to be serious