Nothing else matters!

Idag är det den 2 januari 2010. Nyår tillbringades på tingvalla och det var jag, Fredrik, Emma och Krille som anordnade nyårsfesten. Jag och Emma tillbringade många timmar i köket och vi pratade om precis allt möjligt. Både jag och hon öppnade upp oss och bi lärde känna varandra ännu bättre. Du är guld värld vännen! Nyårsfesten var oerhört trevlig och jag har aldrig haft så roligt!


En kort liten sammanfattning av året: Det har varit ett fantastiskt år med mycket skratt, värme, kärlek, ömhet, kramar, nya vänner osv. Men jag skulle nog även vilja säga att det här året också har varit en riktig berg och dalbana. Humöret har pendlat och det har fällts en hel del tårar. Motgångarna jag har haft, har jag lyckats vända till något positivt. Under det här året har nya kontakter knutits och jag har verkligen fått riktiga vänner. Sommaren började bra, men kunde ha slutat på ett mycket bättre sätt. När höstterminen väl började var jag positiv och klassen drog iväg till Kebnekaise. Ett riktigt äventyr!

Den 30/8 var vi ett glatt gäng som stod på Karlstads perrong, fyllda med förhoppningar och ingen av oss hade någon aning om vad som väntade. Tillsammans hade vi ett mål, att bestiga Kebnekaise som ligger 2104 m ö h”


Tillsammans har vi blivande idrottslärare varit med om en hel del, vi har hjälpt och stöttat varandra. Vi har skrattat tillsammans, vi har torkat bort varandras tårar. Men framförallt har den här klassen varit full av kärlek. Det tar emot lite när man vet om att det nu vankas ett nytt år, alla går nu skilda vägar. Men det här är inte slutet, det är bara början som en mkt fin vän sa.